Dag 4: maandag 04 augustus 2025
Door: Dit Koningskind Vakanties
Blijf op de hoogte en volg Dit Koningskind Vakanties
04 Augustus 2025 | Duitsland, Tecklenburg
Na een rustige zondag, gingen we vandaag weer op pad. De ochtend werdt rustig aan op gestart. Zo rond een uur of 10.45 uur zaten we aan de tafel en werdt de dagopening door een deelnemer en begeleider gedaan. Net zoals gisteren was het vandaag weer heerlijk weer! De zon scheen vandaag heerlijk! Ideaal, inladen en wegwezen, want…… we gingen vandaag naar de dierentuin! Dierentuin NaturZoo Rheine. Na een poosje rijden kwamen we aan en zijn we de dierentuin onveilig gaan maken. Iedereen mocht zelf weten waar die heen ging in de dieren. Een deel van de groep ging naar de apen. Hier hebben we onze lunch genuttigd. Toen zijn we verder gaan lopen. We waren op missie om de apen te ontdekken, en ja hoor na een poosje goed zoeken zagen we apen! Het was super gezellig in de dierentuin, we zagen kamelen, impala’s en nog veel meer dieren. De dierentuin was niet heel groot, het was ook niet zo druk, dus konden we mooi doorrijden en overzicht houden over elkaar!
We kwamen later in de middag bij een verblijf met weer een ander soort apen. Er stond een bord bij de ingang om je rugzak buiten het verblijf van de apen te houden. Maar zo eigenwijs dat er deelnemers en begeleiders waren namen zij hun rugzak mee het verblijf in. Met als gevolg dat de apen direct op hen afkwamen en direct op de tassen afsprong! De deelnemers vonden dit heel leuk. Toen besloten ze maar om de rugzakken toch buiten het verblijf neer te leggen en de apen op een rustige manier te gaan bekijken, dit was een groot succes.
De dag vloog om, zo leuk dat die was! Eind de middag liepen we weer naar de bus, toen we net met zijn alle in de bussen zaten begon het net te regen! Perfecte timing was dit!
Toen we thuis waren kregen we een heerlijke spinazie, zalm, pasta voorgeschoteld.
Na het avondeten ging de ene deelnemer handje drukken, de ander zijn buurvrouw bellen en weer een ander op zijn laptop zitten. Langzaam aan ging de ene naar de ander naar bed en toen was deze leuke maandag alweer voorbij gevlogen!
Annejan en Harmke
05 Augustus 2025 - 07:17
Fam. Veldman :
[e-1f648][e-1f649][e-1f64a]
05 Augustus 2025 - 08:07
Henk Mostert :
Leuk hoor al die apen! Enh ben benieuwd wie er gewonnen heeft met handje drukken [e-1f602] . Fijne tijd verder!
05 Augustus 2025 - 08:20
Pieter Datema:
Mooi dat we zo op de hoogte blijven!
05 Augustus 2025 - 15:44
Driebergen:
Wat een dag weer, gezellig hoor, aapjes kijken.