Dag 5: dinsdag 19 juli 2016
Door: Martien en Marrie
Blijf op de hoogte en volg Dit Koningskind Vakanties
19 Juli 2016 | Nederland, Heeswijk
Wat was het al een lekker warm temperatuurtje buiten, dus dat beloofde wat vandaag.
Na een heerlijk ontbijt in de buitenlucht hebben we psalm 23 gelezen en gezongen. Wat zorgt God toch goed voor ons.
We konden zelf bepalen wat we wilden doen. Een paar van ons gingen een stukje fietsen, een klein bezoekje gebracht aan het kasteel. De anderen zijn naar Veghel geweest. Er moesten namelijk nog wat kaarten gekocht worden. Daarna een heerlijk ijsje gegeten bij de ijssalon in Veghel.
Thuis gekomen zijn de gekochte kaarten geschreven en op de bus gedaan. Lekker kopje koffie gedronken en ook hebben een paar een lekker tukkie gedaan. Na zo’n drukke dag van gisteren en een warme dag vandaag is dat wel even lekker om de oogjes dicht te doen.
Om 18:00uur stond er weer een heerlijke maaltijd voor ons klaar. De kok had heerlijke koude pasta’s gemaakt, een Italiaanse en een Hollandse. Wat was het weer heerlijk! De pennen (pasta) heten vanaf nu doorkijkpijpjes.
Na het eten had iedereen een waterpistool gekregen, niemand was meer droog. Lekker hoor met zo’n temperatuur.
De rest van de avond hebben we heerlijk buiten gezeten met een hapje en een drankje. Een echte lekkere zomeravond.
Kortom een heerlijke dag!
Martiem en Marrie
21 Juli 2016 - 09:15
Peter:
Zo zo een watergevecht met pistolen....stond dat ook in de folder bij aanmelding voor deze vakantie. Had ik het geweten, dan had ik graag meegedaan.
Wat een heerlijke week zo met dit warme weer.